Over Travel 2 Iceland

Wij kennen IJsland, door en door

Ervaring  

Kennis

 Advies

Informatie

Over ons...
Een uit de hand gelopen liefde voor een fantastische natuur... alleen op deze wijze kan ik het correct omschrijven!  Als reisagent en incentive specialist ben ik de laatste 40 jaar op heel wat mooie plaatsen van deze wereld gezien. En jawel, ik ben mijn hart verloren aan IJsland  en er heel wat meegemaakt en een pak ervaringen opgedaan. Dat maakt dat ik er uren over kan praten, dat ik het wil delen met de hele wereld... en dat is de bedoeling van deze website!


Expertise en specialisatie op IJsland

In 2010 had ik al heel wat incentive groepen gedaan naar IJsland, maar dikwijls vroegen  deelnemers nadien om met hun familie naar IJsland te kunnen gaan, en dus gaven we hier gevolg aan. We hebben ons aanbod aangepast en dankzij onze expertise groeide de individuele markt razend snel. Speciale rondreizen werden samen met IJslandse vrienden uitgewerkt en dan heb ik er voor gekozen om nog verder te specialiseren op IJsland en geen andere bestemmingen meer aan te bieden.


Welk voordeel heeft u aan onze specialisatie op IJsland?           100% ONTZORGING EN ZEKERHEID

Velen denken dat IJsland een gemakkelijke bestemming is, dat is echter niet het geval! Er is heel veel natuur te bewonderen, maar soms ligt de parking wel 5 km ervandaan. Een goede dagindeling van uw bezoeken is dus belangrijk, weten hoeveel u kan doen op een dag,  weten waar u best overnacht en in welk hotel is niet evident in IJsland.  Onze EXPERTISE ontzorgt U 100 %  door een rondreis aan te bieden waarin u toch  de vrijheid heeft om eigen accenten te leggen en ook gerust ergens langer kan blijven! 


Dankzij onze jarenlange  ervaring en veelvuldige (43 momenteel) bezoeken aan IJsland kunnen wij U, samen met onze IJslandse partners, scherpe prijzen aanbieden, maar vooral de zekerheid dat alles in orde gaat zijn.  Want IJsland heeft één probleem: niet genoeg bedden in hoogseizoen !  Zekerheid is dus belangrijk...


Wij delen graag onze  uitgebreide kennis over IJsland omdat we weten dat u nadien als tevreden klant zal terugkomen en ons zal aanbevelen...  Dat is ons economisch model.


  Hoe ontzorgen wij u en verschaffen wij u zekerheid?    


Met  ADVIES, want adviseren is véél meer dan prijzen vergelijken...


Met INFORMATIE, over afstanden, rijtijden en hoeveel tijd u moet voorzien om iets te bezoeken,
maar ook over uw logies want het ene hotel is niet het andere en wij het verschil kennen...

Met KENNIS  en  ERVARING, zodat u ook één van onze ambassadeurs wordt...        Travel2Iceland is uw eerste stap naar de succesvolle realisatie van uw IJsland droom!

IJsland
experten

Gepassioneerde reisagenten

Officieel
reisbureau

100 % financiële zekerheid voor u

Wie zijn wij ?

Jean-Pierre Verreck

Zaakvoerder en IJsland lover

Marleen Ooghe

Administratieve duizendpoot

Peter Benoitstraat 26 - 9300   Aalst    Tel: 053 71 10 80 

Wij werken enkel op afspraak, maar komen ook tot bij u !

Onze diensten

Rondreizen per huurwagen

Groepsreizen met gids

100% Maatwerk

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Echte Professionals

Het Team van Travel 2 Iceland zijn echte professionelen met heel veel ervaring en kennis van IJsland. Al  hun beloftes hebben ze gehouden en het verliep exact zoals zij mij gezegd hadden ...  Knap ! 

Patsy  Ponsaerts 

  • Onberispelijk....

    Onberispelijke service van Travel2Iceland. Hun advies was correct, to the point, hun prijs was correct en hun tips waren reuze!

    Fons Van de Walle

  • Echte IJsland-lovers

    Dat enthousiasme is ongelofelijk, hier maken ze reizen alsof ze dat voor zichzelf zouden doen!   En dat merk je aan alles...

    Sophie en Marc