Over Travel 2 Iceland

Wij kennen IJsland, door en door

Ervaring  

Kennis

 Advies

Informatie

Waarmee kunnen wij u helpen ?         MET  ZEKERHEID


Een uit de hand gelopen liefde voor een fantastische natuur... alleen op deze wijze kan je het correct omschrijven!  Als reisagent kom je wel op een aantal mooie plaatsen op deze wereld,  maar ergens je hart aan verliezen maakt dat je er uren over kan praten, dat je het wil delen met de hele wereld... en dat is de bedoeling van deze website!

Velen denken dat IJsland een gemakkelijke bestemming is, dat is echter niet het geval!

Wij delen graag onze kennis over IJsland omdat we weten dat u nadien als tevreden klant zal terugkomen of ons zal aanbevelen...  Dat is ons economisch model.

Dankzij onze jarenlange  ervaring en veelvuldige (38 momenteel) bezoeken aan IJsland kunnen wij U, samen met onze IJslandse partners, scherpe prijzen aanbieden, maar vooral de zekerheid dat alles in orde gaat zijn.  Want IJsland heeft één probleem: niet genoeg bedden in hoogseizoen !

Zekerheid is dus belangrijk...


Hoe verschaffen wij u zekerheid? 


         Met  ADVIES, want adviseren is véél meer dan prijzen vergelijken...


        Met  INFORMATIE, omdat het ene hotel niet het andere is en wij het verschil kennen...

       Met  KENNIS  en  ERVARING, zodat u ook één van onze ambassadeurs wordt...        Travel2Iceland is uw eerste stap naar de realisatie van uw droom om IJsland te bezoeken

IJsland
experten

Gepassioneerde reisagenten

Officieel
reisbureau

100 % financiële zekerheid voor u

Wie zijn wij ?

Jean-Pierre Verreck

Zaakvoerder en IJsland lover

Marleen Ooghe

Administratieve duizendpoot

Vlaanderenstraat 11 - 9300   Aalst   -  Tel 053 71 10 80 

Onze diensten

Rondreizen per huurwagen

Groepsreizen met gids

100% Maatwerk

Wat anderen over ons zeggen

Echte Professionals

Het Team van Travel 2 Iceland zijn echte professionelen met heel veel ervaring en kennis van IJsland. Al  hun beloftes hebben ze gehouden en het verliep exact zoals zij mij gezegd hadden ...  Knap ! 

Patsy  Ponsaerts 

 • Onberispelijk....

  Onberispelijke service van Travel2Iceland. Hun advies was correct, to the point, hun prijs was correct en hun tips waren reuze!

  Fons Van de Walle

 • Echte IJsland-lovers

  Dat enthousiasme is ongelofelijk, hier maken ze reizen alsof ze dat voor zichzelf zouden doen!   En dat merk je aan alles...

  Sophie en Marc

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.